Justin Gatlin siirrettiin pois ”prime timestä” buuauskonsertin pelossa

Justin Gatlin - Pallomeri.net

Lontoon MM-kisoissa nähtiin lauantai-iltana melkoinen yllätys, kun yhdysvaltain Justin Gatlin voitti miesten 100 metrin kultaa Usain Boltin ja Christian Colemanin nenien edestä.

Gatlinia voi ihailla miehen hienoista hermoista, sillä jo juoksijoiden sisääntulossa yhdysvaltalainen sai stadionilta valtavat buuaukset (video). Yleisön viha kumpuaa Gatlinin dopingkärystä, josta seurasi neljän vuoden kilpailukielto (2006-2010).

Myös kisan jälkeen yleisö buuasi tuoreelle maailmanmestarille ja kunniakierroksella nähtiinkin kultamitalistin sijasta uransa viimeisen henkilökohtaisen kisan juossut Usain Bolt.

Palkintojenjakotilaisuus siirrettiin

Nyt kisajärjestäjät ovat ryhtyneet ennakkotoimiin mahdollisten negatiivisten yleisöreaktioiden pelossa. Miesten 100 metrin palkintojenjako, jonka oli tarkoitus olla ohjelmassa kello 22:00, on nyt siirretty alkavaksi jo kello 20:50, eli ennen varsinaisen iltaohjelman alkua.

Mainos alkaa

Jopa Usain Bolt yritti puolustaa tuoretta maailmanmestaria kisan jälkeen.

– Hän on täällä, ja se on ok. Olen aina kunnioittanut häntä kilpailijana. Hän ansaitsee olla täällä, hän on tehnyt rajusti töitä. Kohtelen häntä kuten kaikkia muitakin urheilijoita – kilpailijana.

Lontoon MM-kisojen sunnuntai-illan ohjelman ja ennakon löydät sivuiltamme TÄSTÄ LINKISTÄ!