Video: Justin Dowling teki NHL-uransa avausmaalin – äiti missasi maalin ja punastui tv-haastattelussa

Video: Justin Dowling teki NHL-uransa avausmaalin – äiti missasi maalin ja punastui tv-haastattelussa

Justin Dowling teki uransa avausmaalin kotikaupungissaan Calgaryssä perheensä edessä. Tosin hänen äitinsä missasi maalin ja punastui tv-haastattelussa.

Tie NHL:ään on ollut Dallas Starsin hyökkääjä Justin Dowlingille pitkä ja kivinen. 29-vuotias Dowling on vääntänyt enimmäkseen AHL:ää ennen tätä kautta, jolloin hän on saanut ensimmäisen kunnollisen mahdollisuuden pelata NHL:n puolella.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa vierasottelussa Calgarya vastaan Dowling sai maalitilinsä auki, eikä maali olisi voinut syntyä paremmissa olosuhteissa tai juuri komeammalla tavalla. Dowling kuljetti kiekon lähelle maalia, odotti huikealla maltilla maalivahti Cam Talbotin ensimmäistä liikettä, kiersi Talbotin ja upotti kiekon pienestä kulmasta pussiin.

Maali vei Dallasin 2-0-johtoon ja kun peli päättyi 3-1, maali jäi ottelun voittomaaliksi. Vielä suurempi asia oli kuitenkin se, että Dowling on kotoisin Calgarystä ja katsomossa oli paikalla hänen koko lähipiirinsä.

Ottelun tv-lähetyksessä kuitenkin paljastui, että Dowlingin äiti missasi maalin. Hän kertoi asiasta punastellen Sportsnetin haastattelussa.

– Olin tekemisissä juoman kanssa sillä hetkellä, Sherry Dowling paljasti hieman arvoituksellisesti ja silminnähden nolostuneena.

Justin Dowling tekee uransa avausmaalin ja hänen äitinsä missaa sen:

Katso myös: Kasperi Kapanen hiipi pakin selustaan ja viimeisteli upealla ohjauksella

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut