Jussi Tapola nousee Tapparan päävalmentajaksi ensi kauden jälkeen – Jukka Rautakorpi siirtyy urheilujohtajaksi

Jussi Tapola nousee Tapparan päävalmentajaksi ensi kauden jälkeen – Jukka Rautakorpi siirtyy urheilujohtajaksi

Tappara julkisti keskiviikkona valmennuksensa jo kausille 2020-2023. Penkin taakse palaa mestarivalmentaja Jussi Tapola.

Jukka Rautakorpi jää valmennushommista sivuun tulevan kauden jälkeen ja hyppää Tapparan urheilujohtajaksi 2+3 -vuotisella sopimuksella. Puolestaan nykyinen urheilujohtaja Jussi Tapola siirtyy päävalmentajaksi. Sopimus on pituudeltaan peräti kolmevuotinen.

Tapola ei nouse ensimmäistä kertaa Tapparan päävalmentajaksi, sillä kokemusta löytyy kolme kauden ajalta. Kaikki nämä kaudet päättyivät finaaleihin ja kahdesti Tappara nappasi jopa Suomen mestaruuden.

– Suomen mittakaavassa Tapparan pitkäjänteinen toiminta kaikessa jääkiekkoon liittyvässä päätöksenteossa on harvinaista ja poikkeuksellista. Tunnen suurta vastuuta palatessani taas valmentamaan tätä Suomen menestyksekkäintä jääkiekkoseuraa kohti historiallista ajanjaksoa, kun seura siirtyy Hakametsästä Areenaan. Tämä on minulle kunnia-asia, mutta nyt keskityn tämän kauden vielä urheilujohtamiseen ja viemään Tapparan urheilustrategian mukaisia päätöksiä täytäntöön, Tapola toteaa tiedotteessa.

Tapolan kaveriksi valmennukseen tulee liittymään Tuomas Tuokkola, joka muistetaan Liigasta usean eri seuran päävalmentajana.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut