“Plää, plää, plää!” – Ylen Jussi Saarinen kohelsi mahtavasti suorassa lähetyksessä

Jussi Saarinen

Pitkäperjantain Urheiluruudussa nähtiin koominen tilanne, kun Jussi Saarinen ei heti tajunnut olevansa suorassa lähetyksessä.

Liigassa nähtiin pitkäperjantaina melkoinen yllätys, kun runkosarjan kakkonen Tampereen Ilves putosi KalPalle otteluvoitoin 4-1. Ennen kuin KalPan jysäyttämä yllätyspaukku realisoitui kaukalossa, koettiin myös illan Urheiluruudussa melkoinen yllätys.

Tampereella pelattiin ottelun loppuhetkiä, kun suora lähetys siirtyi Ylen studiosta Nokia Areenan kaukalon laidalle. Paikalla oli toimittaja Jussi Saarinen, joka ilmeisesti luuli, että kyse oli vielä harjoituksesta.

Mainos alkaa:

- Reeniä, reeniä. Pitkäperjantain kiekkopläjäys, plää, plää, plää, plää. Okei, selvä, Saarinen sanoi puhuessaan ensin kuvan ulkopuolella ja sitten kameran edessä, ennen kuin poistui jälleen kuvasta.

Seuraavaksi Saarisen suusta kuultiin yllättynyt ”Mitää?” -huudahdus, jonka jälkeen Saarinen palasi kameran eteen selvästi hämmentyneenä kännykkäänsä vilkuillen.

- Anteeksi, nyt tässä tuli kyllä pieni väärinkäsitys, nimittäin lähetys ilmeisesti nyt oli käynnissä. Mutta joka tapauksessa Tampereella vielä tätä perjantain kiekkoiltaa on jäljellä neljä minuuttia ja 25 sekuntia, Saarinen selosti ymmärrettyään tilanteen todellisen luonteen.

Ylen Jussi Saarinen ei heti tajua olevansa suorassa lähetyksessä:

Katso myös: Sensaatio on valmis! – KalPa lähetti Ilveksen kesälomille, kohtalo sinetöityi omalla maalilla