Jussi Olkinuora jättää Pelicansin – siirtyy Sveitsin liigaan

Saksa Leijonien Leijonat Jussi Olkinuora Jääkiekon MM-kisojen
Kuva: Getty Images

Pelicans tiedotti maanantaina, että maalivahti Jussi Olkinuora jättää lahtelaisseuran ja suuntaa pelaamaan Sveitsin liigaan.

Olkinuoralla oli Pelicansin kanssa tämän kauden loppuun kantava sopimus, jossa kuitenkin oli ulkomaanpykälä. Sen Olkinuora nyt käytti. Pelicansin tiedotteessa ei mainita, mihin sveitsiläisseuraan 33-vuotias maalivahti siirtyy.

– Suuri kiitos Jussille kaikesta mitä hän on joukkueemme ja organisaatiomme eteen tehnyt. Iso kiitos tietysti myös voitetuista peleistä. Hienoa, että olemme voineet mahdollistaa Jussille paikan kehittyä ja löytää oman tasonsa, jonka johdosta sopimus Sveitsiin syntyi nopealla aikataululla, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanaili.

Mainos alkaa:

Olkinuora itse kertoo, että Sveitsissä pelaaminen on ollut hänen tavoitteensa jo pitkään.

Haluan ensinnäkin kiittää joukkuetta ja organisaatiota yhteisestä ajastamme. Lyhyessä ajassa koimme sekä ala- ja ylämäkiä. Sopimuksessani oli ulkomaanpykälä minkä käytin, koska Sveitsissä pelaaminen on ollut tavoitteena pitkään. Toivotan suuresti onnea loppukauteen, koppi on täynnä hienoja ihmisiä. Toivottavasti on pitkä ja turkoosi kevät!, Olkinuora kommentoi.


Pelaajat:
Joukkueet: