Video: Huikea vaparimaali Ykkösessä – TPS:n Juri Kinnunen painoi pommin aivan yläpesään

Juri Kinnunen TPS / Pallomeri.net

Ykkösen kärkipään taistossa VPS:n ja TPS:n välillä nähtiin upeaa vapaapotkuosaamista, kun TPS:n Juri Kinnunen pamautti pallon pesään.

Miesten Ykkösessä pelattiin keskiviikkoiltana nousutaistelun kannalta äärimmäisen tärkeä peli, kun Vaasan Palloseura isännöi Turun Palloseuraa. TPS vei ottelussa lopulta pitemmän korren maalein 2-1 ja ottelun avausmaali oli silmiä hivelevää katsottavaa.

Maali syntyi 16. minuutilla, kun TPS:lle tuomittiin vapaapotku noin 20 metristä. Puolustaja Juri Kinnunen asettui sitä ampumaan ja tuloksena oli kaunis maali.

Kinnusen oikean jalan pommi oli kova sekä erittäin tarkka. Huomattavaa maalissa oli myös se, että VPS:n maalivahti Tuomas Pöyhönen sijoittumisensa perusteella odotti laukausta juuri oikeaan yläkulmaan, jonne Kinnunen myös laukauksensa lähetti, mutta siitä huolimatta Pöyhönen oli voimaton Kinnusen laakin edessä.

Kauden tuskaisesti aloittanut TPS nousi vierasvoitollaan sarjassa toiseksi ja on nyt pisteen edellä kolmanneksi pudonnutta VPS:ää ja neljäntenä kyttäävää Pietarsaaren Jaroa.

TPS:n Juri Kinnunen kurittaa VPS:n maaliverkkoa komealla tykillä:

Katso myös: Video: Tuomari puuttui peliin ja antoi vahingossa namupassin – Petteri Forsell veti teatraalisesti pultit


Pelaajat:
Joukkueet: