Daily Mail: Jürgen Klopp käy kuumana Valioliigan otteluohjelmasta

Jürgen Klopp 2019

Englantilaisen Daily Mail -lehden mukaan Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on arvostellut tiukkaan sävyyn Valioliigan avauskierroksen otteluohjelmaa.

Englannin Valioliiga alkaa perjantaina Liverpoolin ja Norwichin kohtaamisella. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on teilannut avauskierroksen otteluohjelman Daily Mail -lehden haastattelussa.

Klopp arvostelee päätöstä, jonka myötä Liverpool pelasi sekä edellisen kauden viimeisessä että nyt uuden kauden ensimmäisessä ottelussa.

– Olisin mieluummin pelannut Norwichia vastaan sunnuntaina, eli siitä tulisi kaksi lisäpäivää. Päätimme viime kauden Mestarien liigan finaalilla ja pelaamme nyt ensimmäisen Valioliigaottelun. Se ei kuulosta ihan siltä, miltä pitäisi.

Tämän kaltaiset aikatauluongelmat ovat Kloppin mielestä asia, joka jää aina liian vähälle huomiolle, joten hän kertoo ottaneensa asiakseen tuoda niitä esiin.

– Viimeinen pelimme Tottenhamia vastaan oli kolme viikkoa sen jälkeen, kun muut olivat pelanneet viimeisen ottelunsa. Ja nyt meillä on ensimmäinen ottelu. Kuka voi saada tällaisen idean?

Lue myös: Liverpool kuuluu Valioliigan parhaimmistoon tälläkin kaudella


Pelaajat:
Joukkueet: ,