Video: Jürgen Klopp alkoi nahistelemaan toimittajan kanssa suorassa tv-lähetyksessä

Jürgen klopp toimittaja nahistelu - pallomeri.net

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on tunnettu varsin iloisena veikkosena, mutta lauantainen tasapeli Brightonia vastaan sai hänenkin suupielet alaspäin.

Liverpoolilta hylättiin peräti kaksi osumaa paitsioina ja monella taholla oltiinkin sitä mieltä, että Poolia kohdeltiin epäoikeudenmukaisesti. Niin tai näin, ottelun lopputuloksena oli 1-1-tasapeli ja ärtynyt Pool-luotsi.

Ottelun jälkeen Klopp puhui BT Sportin haastattelussa siitä, miten heitä kohdeltiin väärin ottelun aikana, mutta myös laajemmin siitä, miten Liverpoolin otteluohjelma on yleisesti epäoikeudenmukainen ja jopa vaarallinen pelaajien terveyden kannalta.

Liverpoolin James Milner loukkaantui lauantaina ja toimittaja Des Kellyn kysymys Milnerin tilanteesta eskaloitui melko erikoiseen nahisteluun toimittajan ja valmentajan välillä.

Mainos alkaa

Tämän nahistelun aikana Klopp perusteli otteluohjelman epäreiluutta muun muassa sillä, että Liverpool joutuu poikkeuksellisen usein pelaamaan paikallista aikaa jo 12:30 lauantaina, vaikka heillä oli vain muutamaa päivää aiemmin ollut Mestarien liigan peli.

Tästä hän syytti tv-yhtiöitä, kun taas Kelly sysäsi vastuuta seuroille.

Jürgen Klopp ja toimittaja Des Kelly ajautuivat erikoiseen nahisteluun:

Valioliigaa pääset seuraamaan suorana lähetyksenä V sportin kanavilla sekä Viaplay-palvelussa.

Katso myös: Video: Desna-fanit raivostuivat seuran aikeista vaihtaa stadionia – heittivät toimitusjohtajan kirjaimellisesti roskikseen