Jürgen Klopp jättää Liverpoolin – “Minulta loppuu energia”

Jürgen klopp toimittaja nahistelu - pallomeri.net

Liverpool tiedotti perjantaina, että saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp jättää seuran käynnissä olevan kauden päätyttyä.

Seuran tiedotteen mukaan kyseessä on Kloppin oma päätös.

-Jürgen Klopp on ilmoittanut päätöksestään väistyä Liverpoolin päävalmentajan paikalta tämän kauden jälkeen ilmoitettuaan seurajohdolle halustaan jättää pesti, Poolin tiedotteessa kirjoitettiin.

Miehen nykyinen sopimus olisi yltänyt vuoteen 2026 asti, ja päätöstä voidaan pitää senkin takia shokkina, että tällä hetkellä Liverpool on Valioliigan piikkipaikalla.

– Minulta loppuu energia. Olen nyt kunnossa, eikä minulla ole ongelmaa, mutta tiedän, etten voi tehdä tätä työtä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Kaikkien yhteisten vuosien jälkeen olen teille totuuden velkaa, Klopp sanoi Liverpoolin julkaisemalla videolla.

Klopp on toiminut seuran päävalmentajana syksystä 2015 lähtien. Vuosien aikana plakkariin on kertynyt esimerkiksi yhdet kappaleet Valioliigan, Mestarien liigan, FA Cupin sekä Englannin liigacupin mestaruuksia.

Aiemmin tässä kuussa Klopp nousi otsikoihin hieman erikoisemmasta syystä, kun mies pudotti vihkisormuksensa kentän nurmelle ja yritti etsiä sitä kuumeisesti. Tarina sai onnellisen lopun, sillä sormus löytyi.

Näin Jürgen Klopp perusteli lähtöään:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Liverpoolin X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: