Juraj Slafkovsky aloitti terävästi Montrealin leirillä – näppärä viimeistely heti avausvaihdossa

Juraj Slafkovsky Montreal Canadiens

NHL:n ykkösvaraus Juraj Slafkovsky on vielä kaukana ensimmäisestä NHL-pelistään, mutta pätevän ensivaikutelman hän ehti jo jättää.

NHL:n tuore ykkösvaraus Juraj Slafkovsky osallistui heti varauksensa jälkeen Montreal Canadiensin nuorten lupausten development campille ja vaikka leirin sisäisistä peleistä ei voi vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä Slafkovskyn NHL-valmiudesta, niin ainakin hän teki napakan ensivaikutelman.

Leiri ei nimittäin olisi voinut juuri terävämmin käynnistyä. Leirin ensimmäisessä sisäisessä harjoitusottelussa Slafkovsky ehti olla jäällä ensimmäisessä vaihdossaan vain 20 sekuntia, ennen kuin hän pisti kiekon pussiin.

Maali syntyi, kun Slafkovsky toi kiekon ylös, antoi vähän vaikean syötön ketjukaverilleen, mutta paikkasi tilanteen riistämällä kiekon tylysti pakin lavasta, veivaamalla maalivahdin kahville ja sijoittamalla kiekon rystypuolelta pömpeliin.

Juraj Slafkovsky maalaa heti ensimmäisessä mahdollisessa vaihdossaan Canadiens-paidassa:

Tsekkaa myös: Jaromir Jagr kokeili NHL:n vapaita markkinoita Twitterissä: ”Olen 50 vuotta vanha, hidas ja haluaisin pelata vain kotipelit”


Pelaajat:
Joukkueet: