Video: Karanteenissa oleva junnuveskari keksi nerokkaan treenin – futistähdet syttyivät viraalivideoon

Video: Karanteenissa oleva junnuveskari keksi nerokkaan treenin – futistähdet syttyivät viraalivideoon

Irlantilainen junnuveskari on kotonaan karanteenissa, mutta halusi yhä harjoitella. Luovasta treenistä syntyi viraalivideo, joka innosti myös futistähtiä.

Koronaviruspandemia on sulkenut paitsi pääsarjat, mutta luonnollisesti myös juniorisarjat kokonaan. Eikä vaikutukset rajoitu vain peleihin. Pelkästään harjoittelu on muuttunut lähes mahdottomaksi.

Puute lisää kuitenkin luovuutta ja tätä osoittaa mainiosti sosiaalisessa mediassa valtavalla tahdilla leviämään lähtenyt video, jossa irlantilainen junnuveskari on keksinyt suorastaan nerokkaan tavan harjoitella ollessaan kotikaranteenissa.

Toimittaja Sarah-Jayne Tobin julkaisi Twitterissä videon poikansa Naten harjoittelusta perheen takapihalla. Videolla Nate laukoo pallon aitaan ja säntää sitten torjumaan aidasta kimpoavan pallon.

– Kun olet maalivahti, ainoa lapsi, eristyksissä ja yrität ylläpitää harjoittelua. Hän keksi tämän itse. Olen niin vaikuttunut, Tobin kirjoitti videon saatteeksi.

Video meni nopeasti viraaliksi ja oli kerännyt tiistaiaamuun mennessä jo yli 6 miljoonaa katselukertaa. Videota on myös kommentoitu yli 3 000 kertaa. Kommenttien perusteella myös useat futistähdet syttyivät videosta isosti.

Nate sai vuolaat kehut muun muassa veskarilegenda Peter Schmeichelilta.

– Ei edes tällainen paha virus pysty estämään lahjakasta maalivahtia kehittymästä. Hienoa työtä, nuorimies, Schmeichel twiittasi.

Manchester Unitedin ykkösveskari David De Gea ja joukkuetoveri Juan Mata ylistivät niin ikään Natea. Mata sanoi jopa haluavansa laukoa vapaapotkuja Natelle, kun koronavirustilanne helpottuu.

Heidän lisäkseen Watfordin maalivahti Ben Foster tarjoutui vetämään harjoitukset Natelle.

– Mikä legenda! En tiedä, miten onnistumme, mutta minun täytyy järjestää harjoitustuokio teille. Jatka samaa rataa!, Foster kannusti.

Junnuveskari Nate Tobin keksi oivan karanteenitreenin:

Katso myös: Video: Selostajatkin sekosivat – Lukas Hradeckyn maaginen pelastus siivitti Suomen eEURO 2020 -jatkokarsintoihin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut