Video: Junnujen mestaruuskisoissa kuohahti – painimatsi muuttui nyrkkitappeluksi

Painimatsi karkaa käsistä Venäjän junnujen mestaruuskisat 2020 / Pallomeri.net

Venäjällä painin junioreiden mestaruuskisoissa nähtiin raju episodi, kun painimatsi muuttui täydeksi katutappeluksi sekunneissa.

Babuli Tsoloevin ja Alan Bagaevin välinen painimatsi Venäjän juniorien mestaruuskisoissa Smolenskissa eskaloitui yhtäkkiä täydeksi nyrkkitappeluksi vain sekunteja ottelun alkamisen jälkeen ja johti molempien diskaamiseen kisoista.

Painijat yrittivät saada toisistaan otetta, eikä yrityksissä vaikuttanut päällisin puolin olevan mitään erityisen likaista, mutta niin vain repiminen meni rajuksi lyömiseksi ja molemmat painijat heiluttivat lentopallomailojaan uskomatonta tahtia.

Osumia ei kuitenkaan hirveästi ehtinyt tulla valtavasta iskumäärästä huolimatta, sillä valmentajat ja toimihenkilöt puuttuivat tilanteeseen nopeasti.

Mainos alkaa

Bagaev ja Tsoloev yrittivät vielä toistamiseen päästä jatkamaan tappeluaan, mutta toimihenkilöt olivat hereillä ja pitivät heidät erillään.

Tilanne rauhoittui kun kumpikin sai tiukat puhuttelut valmentajaltaan. Diskauksen lisäksi kansallinen lajiliitto tulee mitä todennäköisimmin langettamaan heille kilpailukieltoa tapauksen johdosta.

Junnujen painimatsi karkasi pahasti lapasesta Venäjällä:

Katso myös: IS: Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen paljastaa absurdin huijauksen Rukalta – suomalaiset työnsivät housuihin tiskirättejä, kilpailijat vastasivat pesusienillä