Video: Koomista kompurointia Copa Sudamericanassa – Libertad-kärki kuittasi tylysti Junior-pakkien liukastelut

Hector Villalba Libertad / Pallomeri.net

Copa Sudamericanan pudotuspeleissä nähtiin varsin koominen maali, kun Libertad-hyökkääjä iski Juniorin puolustajien liukasteltua vuorotellen.

Junior ja Libertad ratkoivat puolivälieräpaikan kohtaloa Copa Sudamericanan neljännesvälierissä ja maalirikas matsi kääntyi Libertadille maalein 4-3.

Peli pelattiin märällä kentällä, joka teki ottelun alussa varsin koomisesti tepposet peräti kahdelle Juniorin puolustajalle. Tilanne sattui 12. minuutilla, kun yksi puolustajista koetti katkaista korkeaa kaaripalloa varsin optimistisesti lähes saksipotkumaisella kosketuksella, mutta alastulossa tukijalka petti ja hän pyllähti tantereeseen.

Mainos alkaa

Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen. Vielä. Seuraava tilannetta pelastamaan saapunut puolustaja näytti olevan varmemmalla pohjalla aikeidensa suhteen, mutta ennen kuin hän ehti vetää purkupallon kauemmaksi, petti häneltäkin tukijalka ja näin pallo olikin yhtäkkiä Libertadin Hector Villalban jalassa.

Villalba ei tuhlannut aikaa vaan käytti yllättäen avautuneen tilaisuutensa nopeasti ja tylysti lataamalla pallon takakulmaan. Tällä maalilla Libertad tasoitti lukemiksi 1-1.

Junior-pakit liukastelevat koomisesti vuorotellen ja Libertad-hyökkääjä Hector Villalba kiittää:

Katso myös: Video: Huikaiseva maali Israelin liigacupissa – Hapoelin Lucas Bareiro ampui aivan älyttömän kaukovolleyn