Rujo loukkaantuminen Eagle FC:ssä – Junior Dos Santosin olkapää petti omasta iskusta

Junior dos Santosin olkapäävamma

Entisen UFC-mestarin Junior Dos Santosin viimeisin ottelu päättyi karulla tavalla, kun hänen olkapäänsä petti hänen antamastaan iskusta.

Entisen UFC:n raskaan sarjan mestarin Junior Dos Santosin debyytti Khabib Nurmagomedovin pyörittämässä Eagle FC -vapaaottelupromootiossa meni täysin plörinäksi, kun hänen kroppansa petti ikävällä tavalla.

Dos Santos otteli Yorgan De Castroa vastaan Miamissa järjestetyssä Eagle FC 46:ssa ja parivaljakko kohtasi illan pääottelussa. Ottelu päättyi kolmannessa erässä tekniseen tyrmäykseen, mutta näin kävi hieman harvinaisemmalla tavalla.

Dos Santos nimittäin painoi ratkaisuhetkellä päälle ja antoi De Castrolle kovan oikean käden iskun, mutta nopeasti iskun jälkeen oli selvää, ettei kaikki ollut hyvin.

Dos Santosin oikea olkapää pullahti pois paikaltaan ja vaikka Dos Santos yrittikin hieman peitellä vammaa, niin De Castro näki sen selvästi ja yritti heti viestittää tuomarille, että tämä ottaisi asian syyniin.

Dos Santosin olkapää oli silminnähden valmista kauraa eikä tuomari epäröinyt ottelun keskeyttämisen kanssa. Näin tappiokierteeseen ajautuneelle ex-mestarille tuomittiin epäonnisesti hänen viime aikojen viides peräkkäinen tappionsa.

Junior Dos Santosin olkapää pettää karusti kesken ottelun:

Tässä lähikuvaa Dos Santosin olkapäästä:

Katso myös: Teemu Suninen ajoi rajusti ulos Portugalin MM-rallissa – syöksyi metsään yleisön sekaan