Jukurit sai ikäviä uutisia – Sparta Praha ei päässyt paikalle, CHL-ottelu peruttiin ja seuralle koitui kovat tappiot

Jukurit CHL

Mikkelin Jukurit sai erittäin ikäviä uutisia tiistaina, kun paljastui, ettei Sparta Praha pääsisi lentämään Suomeen illan ottelua varten.

Mikkelin Jukureille saapui ikävä uutinen tiistaina päivällä, kun illan CHL-vastustaja Sparta Praha ilmoitti, ettei vierasjoukkue tule saapumaan paikalle Mikkeliin. Syynä tähän oli Spartan lentokoneeseen iskenyt tekninen vika, joka esti saapumisen Suomeen. Kyseessä olisi ollut suora lento Prahan ja Mikkelin välillä.

Ottelu oli tarkoitus pelata Mikkelissä kello 19 alkaen.

– Todella iso pettymys. Tämän siitä saa kun samana päivänä matkustaa, Jukurien toimitusjohtaja Antti Laakso tuhahti Iltalehdelle.

Laakso kertoi lehdelle antaneensa myös suoran palautteen Spartan suuntaan heidän matkustusjärjestelyistään.

– Onhan se nyt hassua, että pelipäivänä matkataan. Onhan tässä jonkinnäköinen matka kuitenkin. Me lähdetään lauantaiksi Ouluun niin me lähdetään perjantaina liikkeelle. Samalla tavalla kun meillä on tiistaina Prahassa peli niin maanantaina me lähdetään. En ymmärrä, Laakso manasi.

Laakson mukaan ottelutapahtuman peruuntuminen tarkoittaa seuralle kivuliasta, kymmenien tuhansien eurojen tappiota.

– Kaikki on valmiina tuolla jäähallilla. Siellä on kaikki ruoat, aitiot, työntekijät ja järjestyksenvalvojat tilattuna. Katastrofi on ehkä vähän liian iso sana, mutta melkoinen sirkushan tästä alkaa, Laakso kertoi.

Laakso paljasti myös alustavasti keskustelleensa CHL:n kanssa korvauksista.

– Joku osallistuu näihin talkoisiin, se on varma. On siitä jo alustavasti sovittu, mutta rahasummista ei ole vielä puhuttu, Laakso totesi.

CHL kertoi omassa tiedotteessaan, että peruuntumisen vaikutuksista tiedotetaan myöhemmin.

Tsekkaa myös: Chicago Blackhawksin selostajalle kävi koominen moka – “Hän saa kovan p****n…kovan iskun Cross Hanasilta”


Joukkueet: ,