Jukurit laittoi seuraavan tähden pois – Aleksi Salonen siirtyy TPS:ään

Julius Vähätalo Jukurit Liiga / Pallomeri.net

Jukurit on aloittanut Ässien tavoin tyhjennysmyynnin, sillä ensiksi maisemaa vaihtoi Mika Partanen ja nyt uusiin maisemiin suuntaa Aleksi Salonen.

Salonen siirtyi täksi kaudeksi Tapparasta Mikkeliin, jossa puolustaja otti ison roolin Jukureiden puolustuksesta. Nyt tiet kuitenkin eroavat, kun Jukurit ilmoitti purkaneensa Salosen sopimuksen. Miehen ei kuitenkaan tarvinnut kauaa etsiä uutta osoitetta, sillä pelit jatkuvat TPS:n riveissä.

– Hienoa saada Aleksi mukaan joukkueeseen. Ei vain loppukaudeksi, vaan myös ensi kaudeksi. Muun muassa rightin kätisyys, erikoistilannepelaaminen sekä kokemus kevään kovista peleistä tuovat meille lisäarvoa, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki tuoretta sopimusta tiedotteessa.

Salonen teki TPS:n kanssa suoraan myös ensi kautta koskevan sopimuksen, joten kyseessä ei ole pelkästään loppukautta koskeva hankinta.

– Mahtavaa liittyä mukaan organisaatioon, jolla tavoitteet ovat joka vuosi mestaruudessa. Joukkue ja taustajoukot ovat täynnä ammattilaisia, jotka janoavat menestystä, Salonen linjaa tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,