Jukurit laajentaa hotellibisneksen puolelle – ”Pienillä talousalueilla on etsittävä tulonlähteitä”

Mikkelin Jukurit Sport Liiga / Pallomeri.net

Mikkelin Jukurit hakee jatkossa liiketoimintaansa kasvua hotellibisneksestä. Seura on mikkeliläisen hotelli Uusikuun uusi omistaja.

Mikkelin Jukurien tytäryhtiö Kalevankankaan Areena Oy on ostanut mikkeliläisen hotelli Uusikuun liiketoiminnan Etelä-Savon Koulutus Oy:ltä. Seura kertoo tiedotteessaan, että kaupan tarkoituksena on kasvattaa Jukurien urheilun ulkopuolista liiketoimintaa sekä monipuolistaa kokonaisuudessaan seuran liiketoimintaa.

– Kuten olemme aiemmin todenneet, niin etenkin suhteellisen pienillä talousalueilla operoivien Liiga-seurojen on oltava kaikissa toimissaan poikkeuksellisen kustannustehokkaita ja samalla etsittävä tulonlähteitä varsinaisen urheiluliiketoiminnan ulkopuolelta, toteaa Jukurien pääomistaja ja hallituksen jäsen Heikki Viitikko seuran tiedotteessa.

– Olemme innoissamme tästä uudesta aluevaltauksesta ja sen tuomista kasvumahdollisuuksista. Meillä on nyt mahdollisuus palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kattavammin, jatkaa Viitikko.

Mainos alkaa

Hotelli Uusikuu sijaitsee Mikkelin jäähallin läheisyydessä. Viitikon mukaan hotellilla on selvä markkinarako kaupungissa sijaintinsa ja uusitun palvelukonseptinsa vuoksi. Yhteistyö Esedun kanssa on myös jatkumassa muun muassa koulutus -ja oppisopimusten muodossa.

– Uskomme, että pystymme nostamaan hotellin käyttöastetta nykyisestään työ- ja omatoimimatkailijoiden lisäksi myös Mikkeliin erilaisiin tapahtumiin saapuvien avulla. Hotellin toiminta jatkuu keskeytyksettä. Uudistuksia on jo suunniteltu ja ne tulevat toteutukseen loppukesän ja syksyn aikana, kertoo Viitikko.

Lue myös: Edes koronavirus ei pysäyttänyt Tapparan voittokulkua – taustayhtiölle kahdeksas perättäinen positiivinen tulos


Joukkueet: