Jukurit julkaisi dramaattisen tiedotteen koskien seuran taloutta – “Tämä tilanne ei ole kestävä”

Mikkelin Jukurit / Pallomeri.net

Mikkelin Jukurit julkaisi torstaiaamuna dramaattisin sävyin varustetun tiedotteen, jossa seura pyysi yhteisöltään tukea.

Liigaseura Mikkelin Jukurit yllätti torstaiaamuna julkaisemalla varsin dramaattisesti muotoillun tiedotteen koskien seuran taloustilannetta. Taustayhtiö Jukurit HC Oy:n toimitusjohtaja Antti Laakson allekirjoittama avoin kirje oli suunnattu seuran tukijoille.

– Viime kausien aikana olemme päässeet nauttimaan urheilullisesta menestyksestä, mutta valitettavasti taloudelliset tulokset eivät ole olleet yhtä onnistuneita. Tähänastinen menestys on saavutettu koko yhteisön vahvan panoksen lisäksi runsaalla omistajien lisä- sekä lainarahoituksella. Tämä tilanne ei ole kestävä. Meidän tulee menestyä ja seistä omin jaloin, tiedotteessa todetaan.

Tiedotteen mukaan pelissä on seuran tulevaisuus liigaorganisaationa.

– Muutos on tehtävä nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Nyt voimme vielä vaikuttaa. Olemme tulleet tilanteeseen, jossa taloudellista pohjaa on pakko tervehdyttää, jotta Mikkelissä pelataan kotimaista pääsarjakiekkoa myös seuraavina vuosina. Selvitäksemme tästä haasteesta, organisaatiomme tulee tehostaa toimintaansa ja löytää taloudellinen tasapaino, joka mahdollistaa urheilullisen menestymisen, tiedotteessa sanotaan.

Jukurien alkukausi on sujunut vaihtelevasti ja joukkue on tällä hetkellä sijalla yhdeksän.

Tsekkaa myös: Hirmuinen kylvetys – TPS latoi yhdeksän maalia SaiPan verkkoon


Joukkueet: