Mikkelin Jukurit juhlistaa 50-vuotista taivaltaan tekemällä 50 hyvää tekoa

Liigassa liiga jukurit

Liigaseura Mikkelin Jukurit juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä pistämällä pystyyn 50 hyvää tekoa -kampanjan. Tekoja voi ehdottaa kuka tahansa.

Tiistaina 28. heinäkuuta tulee kuluneeksi tasan 50 vuotta Mikkelin Jukurien virallisesta perustamiskokouksesta. Jukurit juhlistaa puolta vuosisataa avaamalla 50 hyvää tekoa -kampanjan, johon kaikki saavat ehdottaa hyviä tekoja Jukurien tehtäväksi.

– Jukureissa yhteiskuntavastuuta on kannettu monin eri tavoin vuosien varrella. Olemme muun muassa tehneet tiivistä yhteistyötä paikallisten yhdistysten kanssa, keränneet varoja erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin ja edistäneet eri tavoin tasa-arvoisuutta ja toimintamahdollisuuksia. Nyt ajatuksenamme on jatkaa tätä hyvien tekojen sarjaa, mutta tehdä siitä mahdollisuuksien mukaan entistäkin konkreettisempaa ja hyvällä tavalla arkisempaa, Jukurien markkinointi- ja tapahtumavastaava Kristiina Tiippana kertoo seuran verkkosivuilla.

Hyvä teko voi olla suuri tai pieni. Jukurit on tiedotteensa mukaan valmiina vaikkapa hakkaamaan halkoja iäkkäälle läheiselle, ulkoiluttamaan koiraa tai peliseuraksi lapselle. Ehdotuksia hyviksi teoiksi voi jättää osoitteessa jukurit.fi/50tekoa. Kampanja on voimassa koko alkavan kauden ajan.

Mainos alkaa

Ensimmäinen Jukurien hyvä teko tapahtuu seuran varsinaisena 50-vuotissyntymäpäivänä, kun kaikki Mikkelin keskussairaalassa tuona päivänä syntyvät vauvat saavat Jukureilta omat lahjat. Lisäksi vauvojen vanhemmat kutsutaan kaudella 2020-2021 Jukurien kotiotteluun vip-vieraiksi.

Tsekkaa myös: Arizona Coyotes joutui myrskyn silmään – 31-vuotias GM ilmoitti erostaan


Joukkueet: