Jukka Jalosesta Jokereiden seuraava päävalmentaja

Sony Music Karl stollery geoff platt pekka jormakka jokerit vire khl-pudotuspelit | pallomeri.net

KHL-joukkue Helsingin Jokereiden seuraava päävalmentaja on Jukka Jalonen. Jalonen korvaa tehtävässä Erkka Westerlundin kuluvan kauden jälkeen.

Jalosen sopimus kattaa kaudet 2016-18.

“Haluamme jatkaa Jokereissa vahvan suomalaisen valmennuksen linjalla ja oli tärkeää saada kokenut sekä menestynyt valmentaja jatkamaan tätä putkea”, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Mainos alkaa:

“Jalonen on rutinoitunut ja meritoitunut tekijä, joka on työskennellyt kansainvälisesti kovissa paikoissa niin maajoukkueessa kuin KHL:ssä. Hän on voittanut MM- ja SM-kultaa sekä tuntee KHL:n vaatimukset erinomaisesti.”

Westerlund aloitti Jokereiden KHL-projektin kahden vuoden sopimuksella ja projekti päättyy tähän kauteen. Tällä hetkellä Jokerit on KHL:n läntisen konferenssin piikkipaikalla.

“Teimme kahden vuoden sopimuksen ja pidämme siitä kiinni. Kaikki fokus on tässä kaudessa, jolle olemme asettaneet kovat tavoitteet. Jatkamme työntekoa niitä tavoitteita kohti”, Westerlund kertoo.

52- vuotias Jalonen on valmentanut urallaan niin SM-liigassa, Suomen maajoukkueessa kuin KHL:ssäkin. Hän voitti SM-kultaa HPK:n peräsimessä kaudella 2005-06.

Leijonien päävalmentajana Jalonen toimi vuosina 2008-13. Hänen johdollaanLeijonat voitti MM-kultaa 2011 ja olympiapronssia Vancouverissa 2010. Tällä hetkellä Jalonen toimii Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

“Jokerit on loistava mahdollisuus päästä takaisin huippuseuravalmennuksen pariin. Kyseessä on paras suomalainen seurajoukkue ja paras eurooppalainen sarja. Valmentajana ei voi muuta toivoa”, sanoo Jalonen.

Lähde: www.jokerit.com