IL: Jukka Jalonen jatkoi IIHF:n kurinpidon haukkumista – ”He ovat ihan väärässä paikassa. Kaikki pitäisi laittaa kilometritehtaalle”

IL: Jukka Jalonen jatkoi IIHF:n kurinpidon haukkumista – ”He ovat ihan väärässä paikassa. Kaikki pitäisi laittaa kilometritehtaalle”

Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen ei voinut ymmärtää IIHF:n kurinpidon päätöstä siitä, että USA:n Clayton Keller selvisi törkeästä tempusta ilman pelikieltoa.

USA:n ja Suomen välisen ottelun tilanteet ovat puhuttaneet koko alkuviikon, sillä tuomareille sattui jatkoajalla todella pahan luokan virhe. USA:n Clayton Kellerin olisi pitänyt lentää ulos jalkapyyhkäisystä, mutta tuomariston käsi ei noussut.

Myöskään kurinpito ei langettanut Kellerille pelikieltoa ja se sai Jalosen pinnan kiristymään. Leijonien päävalmentaja jakelikin täyslaidallisen tiistai-iltana kurinpidon suuntaan eikä kommentit olleet keskiviikkonakaan yhtään sen lievempiä.

– Jos ovat sitä mieltä, että tuosta (Kellerin tempusta) ei tule pelikieltoa niin miehet ovat ihan väärässä paikassa. Kaikki pitäisi laittaa kilometritehtaalle, Jukka Jalonen sanoi Iltalehdelle.

Iltalehden mukaan Jalonen oli myös yrittänyt tavoittaa IIHF:n kurinpitoryhmään kuuluvaa Sampo Liusjärveä, joka ei kuitenkaan vastannut puhelimeen.

Jalosen mukaan päätökseen vaikutti se, että Keller pelaa ammatikseen NHL:ssä.

– Mitä luulette, olisiko tullut pelikieltoa jos joku Italian kahden passin mies olisi potkaissut Patrick Kanea, Jalonen jatkaa IL:lle.

Alla video Clayton Kellerin jalkapyyhkäisystä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut