Ylen toimittajan kysymys sai ärsyyntymään – Jukka Jalonen ärähti takaisin

Jukka Jalonen
Kuva: Getty Images

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ärähti Ylen toimittaja Jussi Saariselle, joka kysyi miehen luottoa omaan joukkueeseen.

Suomi koki tiistaina jälleen yhden tappion, kun Sveitsi oli vahvempi numeroin 3-1. Ottelun jälkeen haastattelussa ei vitsit lentäneet, vaan ymmärrettävästi ilmapiiri oli hyvin totinen. Tämän sai tuntea nahoissaan Ylen toimittaja Jussi Saarinen, joka kyseli Jalosen luottoa Leijonien joukkueeseen ennen puolivälierää Ruotsia vastaan.

Tietysti Jalonenhan ei voi muuta kuin luottaa omiensa menestykseen, joten ei ihme, että kysymys meni hieman ihon alle. Leijonien päävalmentaja antoikin kipakan vastauksen, josta selvästi paistoi ärtymys toimittajan kysymykseen.

Mainos alkaa:

– Parempi kuin sulla. Eli helvetin hyvä, Jalonen ärähti takaisin.

Suomella on vielä yksi sauma kääntää turnaus positiiviseksi, kun Leijonat kohtaa torstain puolivälierässä kaikki pelinsä voittaneen Ruotsin. Ostravassa pelattava peli alkaa klo 21:20.

Jukka Jalonen antoi takaisin toimittajalle

@yleurheilu Millanen luotto SULLA on Leijoniin 🫵🏻? #mmkisat #jääkiekko #leijonat #yleurheilu #jukkajalonen ♬ alkuperäinen ääni – Yle Urheilu


Pelaajat:
Joukkueet: