Video: Juhani Tyrväinen jysäytti hurjan pommin SHL:n playoffeissa – lähti itsekin huikeasti lennolle

Juhani Tyrväinen Luleå / Pallomeri.net

Luleån Juhani Tyrväinen ilmoitti läsnäolostaan vastustajan puolustajalle varsin tylyllä tavalla jysäyttämällä hurjan taklauksen.

Luleå voitti Skellefteån vieraissa SHL:n puolivälierä sarjan toisessa ottelussa maalein 3-2. Luleån voiton ansiosta sarja on nyt tasan 1-1.

Luleån Juhani Tyrväinen teki joukkueensa avausmaalin ottelun toisessa erässä, mutta avauserässä hän ehti tehdä varsin näyttävän läsnäoloilmoituksen vastustajan puolustajille.

Erää oli pelattu nelisentoista minuuttia, kun Skellefteån Phillip Broberg oli jahtaamassa rännikiekkoa, johon myös Tyrväinen oli tulossa. Broberg ehti syöttää kiekon eteenpäin, mutta Tyrväinen oli jo maalannut Brobergin kohteekseen ja pamautti hurjan töötin suoraan Brobergin kylkeen.

Vauhdin kovuus ja Brobergin peliasento tekivät sen, että molemmat lensivät komeasti taklauksen voimasta. Broberg lakosi jäähän ja Tyrväinen nousi ilmassa poikittain lähes kaukalonreunaa korkeammalle. Vaikka taklaus oli voimakas ja näyttävä, niin tärkeintä oli kuitenkin se, että taklaus oli puhdas, eikä tuomaristokaan löytänyt siitä mitään moitittavaa.

Juhani Tyrväinen antaa melkoisen pommin Philip Brobergille SHL:n puolivälieräpelissä:

Katso myös: Video: Tuomari Antti Boman kyllästyi Tapparan haastoon – hyväksyi maalin ja totesi nöyrästi: ”V*TTU!”


Pelaajat:
Joukkueet: ,