Juhani Tyrväinen sai erikoisen ulosajon SHL:ssä – osui mailallaan täysin vahingossa tuomariin

Juhani Tyrväinen Luleå / Pallomeri.net

Luleån Juhani Tyrväinen lensi ottelusta ulos todella epäonnisella tavalla, kun hän osui täysin vahingossa mailallaan linjatuomariin.

Timrå voitti Luleån maanantai-illan ainoassa SHL-ottelussa jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoajalla maalein 4-3. Timrå sai myös pienen odottamattoman edun voittotaistelussaan, kun Luleån varakapteeni Juhani Tyrväinen heivattiin pelistä pihalle kolmannessa erässä.

Tyrväinen sai pelirangaistuksen käytöksestä erittäin erikoisen ja epäonnisen tilanteen seurauksena. Peli oli vihelletty poikki, kun kiekko oli Tyrväisen jalkojen juuressa. Tyrväinen nosti äkkiä mailaansa eikä tajunnut tekevänsä niin tismalleen samalla hetkellä, kun linjatuomari oli tulossa poimimaan kiekkoa.

Tyrväinen osui mailallaan näin linjatuomaria naamaan ja hätkähti osumasta, koska hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta nähdä takaapäin tullutta tuomaria. Videon perusteella näyttäisi siltä, että lyönti oli täysi vahinko.

Tyrväinen oli tuohtunut vihellyksestä ja oli lyömässä mailallaan laitaan tai pleksiin protestoidakseen sitä, kun tuomari sattuikin kumartumaan juuri väärään paikkaan ja aivan mahdollisimman väärään aikaan.

Tuomarit pitivät tilanteen tiimoilta palaverin, jonka päätteeksi Tyrväinen sai henkilökohtaisen ulosajon ja Luleå kahden minuutin joukkuerangaistuksen.

Ulosajo kuitenkin vedettiin pelin jälkeen pois tilastoista, kun heidän tekemänsä virhe paljastui tuomarinelikolle.

– Kun mietimme asiaa jälkikäteen, ymmärrämme myös vahingon mahdollisuuden. Se ei ollut tarkoituksellinen isku ja voimme vain pyytää anteeksi. Jatkossa katsomme, ​​kuinka voimme toimia oikein ensi kerralla. Tässä oli kyseessä tilanteen arviointi jäällä, päätuomari Christoffer Holm totesi Expressenille.

Juhani Tyrväinen huitaisee vahingossa linjatuomaria ja lentää pelistä ulos:

Katso myös: Junnuliigan SIJHL:n ottelussa heilutettiin nyrkkejä tosissaan – maalivahdit ottivat todella kipakan myllyn


Pelaajat:
Joukkueet: