Luleån Juhani Tyrväinen tempaisi vastustajaa turpaan summerin soitua ja käynnisti hässäkän

Juhani Tyrväinen Luleå / Pallomeri.net

Luleån Juhani Tyrväinen aiheutti kuumia tunteita Frölunda-ottelun ratkettua, kun hän pätkäisi Joel Lundqvistia turpaan.

Frölunda ja Luleå väänsivät loppiaisen SHL-kierroksella todella tiukan taiston, joka kääntyi vierasjoukkue Luleålle niukimmalla mahdollisella marginaalilla lukemin 1-0.

Ottelun loppuhetkillä saatiin aikaiseksi myös reipas hässäkkä, jonka keskiössä oli Luleån Juhani Tyrväinen, joka oli vieraiden osalta ottamassa pelin viimeiseksi jäänyttä aloitusta, kun peliä oli jäljellä kolme sekuntia.

Tyrväinen kaatui hetkellisesti kiekon päälle, tarrasi kiinni Frölunda-sentteri Joel Lundqvistin mailaan ja summerin soitua oli hieman törkeämmän tempun aika.

Tyrväinen näet nousi jäästä ja tempaisi Lundqvistia takaapäin turpaan ja tästä härdelli lähti käyntiin. Tuomaristo sai tilanteen rauhoitettua kuitenkin varsin nopeasti ja Tyrväinen sai raukkamaisesta iskustaan ulosajon ajassa 60:00.

Uusinnan perusteella vaikuttaisi siltä, että Tyrväisen isku oli todennäköisesti kosto Lundqvistin mailankäytöstä. Lundqvist käytti työkaluaan varsin tylyin ottein kaivaessaan kiekkoa Tyrväisen alta, kun kiekko oli jo luiskahtanut muualle.

Juhani Tyrväinen käynnisti hässäkän lyömällä Joel Lundqvistia takaapäin turpaan:

Katso myös: Jäätävä rankkari KHL:ssä – Spartakin Sergei Shirokov kyykytti tylysti Harri Säteriä


Pelaajat:
Joukkueet: ,