IL: Juhani Tamminen: “Älä saa**na huutele asioita joukkueen ulkopuolelle!”

Juhamatti Aaltonen Juhani Tamminen Tami Tamminen - pallomeri.net

Juhani Tamminen ja Juhamatti Aaltonen ovat ajautuneet koomiseen sanasotaan, jolle ei näytä olevan loppua luvassa. Tällä kertaa Iltalehdessä ääneen pääsi “Tami”.

Aiemmin tällä viikolla Aaltosen sanomisia tulkittiin väärin ja hänen ymmärrettiin hyökänneen verbaalisesti Suomen kansaa kohtaan. Tämä kuitenkin korjattiin ja mies kertoi tarkoittaneensa paikalla olleita toimittajia, ei suinkaan kaikkia suomalaisia.

Niin tai näin, Tami ehti kommentoimaan tuolloin Aaltosen puheita. Hän sanoi Iltalehdelle toivovansa Aaltosen olevan hiljaa ja laittavan mustaa pussiin. Lisäksi Leijona #79 lisäsi ennen Slovenia-ottelua, että ”palataan asiaan Aaltosen kanssa, kun hän on painanut 105 tehopistettä MM-kisoissa niin kuin minä.”

Mainos alkaa:

Tähän puolestaan Aaltonen – vuoden 2011 MM-kultajoukkueen pelaaja – vastasi pyytämällä Tamia palaamaan asiaan, kun hän on maailmanmestari.

Juhani Tamminen: “Et sä pilaa muiden ilmapiiriä, jos on tuskaa”

Tami on nyt antanut tuoreimman vastineensa Aaltoselle. Hän hyökkää Iltalehden haastattelussa jo jopa melko kovin sanoin Aaltosta vastaan.

– Mä olen huippupelaaja, joten tiedän, että sisäinen raivo on kova. Mutta et sä pilaa muiden ilmapiiriä, jos on tuskaa. Älä saa**na huutele asioita joukkueen ulkopuolelle. Siinä rikotaan joukkuetta, Tamminen sanoi Iltalehdelle.

Tami jakoi myös näkemyksensä siitä, miten itse olisi toiminut, jos Aaltonen olisi ollut hänen leijonaryhmässään.

– Mun ajan maajoukkueessa olisin laittanut pojan ruotuun. Pomminvarmasti. Jumalauta, tuus tänne nyt. Aaltosen toiminta ei olisi koskaan tullut kysymykseen Vellu Ketolan joukkueessa, eikä mun joukkueessa.

Iltalehden koko jutun voit lukea TÄSTÄ.

Saagan seuraavaa lukua odotellessa: