IL: Juhani Tamminen sai vihdoin ajokortin takaisin – “Olen Turun poliisin silmätikku”

Juhani Tamminen MTV Leijonat / Pallomeri.net

Kiekkopersoona Juhani Tamminen sai vihdoin pitkän piinansa päätökseen, kun auringokuningas sai keskiviikkona ajokorttinsa takaisin kahdeksan viikon tauon jälkeen.

Tamminen nousi otsikoihin kesällä, kun mies latoi tylyä tekstiä virkavallan käytöksestä. Nyt Tami on saanut ajokortin jälleen takaisin kukkaroon, mutta mielipide Turun poliisista ei ole vaihtunut mihinkään.

– Yksi asia, mistä en tykkää, on kyttääminen. Syystä tai toisesta olen pidemmällä aikavälillä ollut nimenomaan Turun poliisin silmätikku. Ihmettelen suuresti, mitä Turun jepari kyttää, Juhani Tamminen sanoo Iltalehden haastattelussa.

Mainos alkaa:

Tamminen sanoo Iltalehden samaisessa jutussa, että hänellä ei ole koskaan aikaisemmin ollut mitään ongelmia poliisin kanssa. Tami korostaa myös sitä, että hän kunnioittaa poliisia suunnattomasti, mutta nyt taustalla kuulemma hiertää.

– Olen työskennellyt seitsemässä eri maassa ja käynyt 150 eri maassa. Vuodesta 1968 lähtien olen ajanut keskimäärin 100 000 kilometriä vuodessa. Mulla on helvetillinen kunnioitus poliisia kohtaan, mutta Turun poliisin toiminta on käsittämätöntä. Miten tämä voi olla ainoa paikka maailmassa, missä mulla hiertää jeparien kanssa? Siellä täytyy olla joku juttu, mutta veljet ei uskalla vastata, Tamminen jatkaa IL:lle.

Tamminen korostaa sitä, että ei ole koskaan elämänsä aikana kolhinut ainuttakaan autoa. Aurinkokuningas kuitenkin kertoo, että ajotyyli tulee muuttumaan eikä ylinopeussakkoja ole tulevaisuudessa tiedossa.

– Olen ajanut 50 vuotta ilman niitin niittiä. En ole kolhaissut edes parkkipaikalla. Kun nuori jepari pysäytti minut tapaninpäivän yönä ja väitti minun puikkelehtineen liikenteessä, sanoin jeparille, että olen ajanut autoa enemmän kuin hän ja hänen faijansa.

Iltalehden alkuperäinen juttu


Pelaajat: