Hävyttömän viileä viimeistely – Juhamatti Aaltonen kyykytti Pelicans-vahtia ja ratkaisi trillerin rankkarillaan

Juhamatti Aaltonen Jukurit

Jukurikapteeni Juhamatti Aaltonen johti joukkojaan edestä ja ratkaisi jäätävällä tavalla hienoksi trilleriksi muuttuneen Pelicans-ottelun.

Jukurit ja Pelicans pistivät hieman show’ta pystyyn torstai-illan Liiga-kierroksella, kun maalirikkaan trillerin ratkaisua haettiin aina rankkarikisasta asti. Kotiyleisön riemuksi Jukurit käänsi pelin itselleen rankkareilla ja ottelun sankariksi nousi muutoinkin pelissä isossa roolissa ollut jukurikippari Juhamatti Aaltonen.

Jo varsinaisella peliajalla Aaltonen nousi esiin taikomalla häikäisevän soolomaalin, mutta myös rankkarikisassa katseet kääntyivät joukkueen johtotähteen. Aaltonen myös vastasi huutoon huikealla tavalla.

Aaltonen hidasti vauhtiaan melko kauan ennen kuin hän saapui Pelicans-vahti Patrik Bartosakin lähimaastoon. Aaltonen malttoi kaikessa rauhassa, että Bartosak avaisi pakettiaan ja lopulta Aaltonen löysi Bartosakin muurista mieleisensä aukon. Aaltonen iski kiekon maaliin nöyryyttävästi jäälaukauksella Bartosakin längistä. Aaltonen oli lopulta pelaajista ainoa, joka upotti rankkarinsa, joten voittajan osuus pisteistä jäi näin ollen Mikkeliin.

Juhamatti Aaltonen alistaa Pelicans-vahti Patrik Bartosakia jääkylmällä rankkarillaan:

Katso myös: Linjatuomari loukkaantui pelottavasti Liiga-ottelussa – korvaaja jouduttiin kutsumaan pikahälytyksellä paikalle


Pelaajat:
Joukkueet: