Video: Juhamatti Aaltonen nappasi Liiga-kauden huikeimman torjunnan

Video: Juhamatti Aaltonen nappasi Liiga-kauden huikeimman torjunnan

Pelicansin Juhamatti Aaltonen oli joukkueensa parhaimmistoa perjantaina, kun lahtelaiset nappasivat pakkovoiton kaatamalla HIFK:n numeroin 5-1.

Pelicans oli viidennessä ottelussa pakkovoiton edessä, sillä HIFK johti ottelusarjaa voitoin 3-1. Kotiyleisö sai kuitenkin aihetta juhlaan heti ensimmäisistä minuuteista lähtien, kun Pelicans alkoi takomaan maaleja. Lopulta erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 2-0-johdossa.

Sama homma jatkui toisen erän alussa, kun Hynek Zohorna vei Pelicansin jo 3-0-johtoon. Yksi pelin käännekohdista nähtiin hetkeä myöhemmin, kun HIFK:n Juha Jääskä pääsi loistavaan maalipaikkaan. Jääskä näyttikin jo siirtävän kiekon tyhjään maaliin, mutta maali jäi haaveeksi, kun paikalle ennättänyt Aaltonen sai mailansa väliin ja pelasti varman maalin.

Lopulta Pelicans marssi 5-1-voittoon ja kavensi ottelusarjan lukemiin 2-3. HIFK:n seuraava ottelupallo on luvassa lauantaina, kun joukkueet kohtaavat Nordiksella.

Katso myös: Video: HIFK:n Atte Engren imaisi pahasti – Pelicans osui omalta alueelta!

Juhamatti Aaltonen pelasti varman maalin

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Nähtiinkö tässä tämän illan paras torjunta, kun Juhamatti Aaltonen kävi torjumassa Jääskän mahdollisuuden tyhjään maaliin? . #liiga #telialiiga #telialovesliiga

Henkilön Telia <3 Liiga (@telia_loves_liiga) jakama julkaisu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Instagramista!

Kaikki Liigan pudotuspelit näet Telian kautta!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut