Video: Juhamatti Aaltonen jakoi iloa ympärilleen – halasi TPS-pakkia tasoitusmaalin jälkeen

Juhamatti Aaltonen

Pelicans avasi maalitilinsä vasta kolme minuuttia ennen loppua. Juhamatti Aaltonen päätti jakaa iloaan tasoitusmaalista myös TPS-leiriin ja halasi pakkia.

Pelicansin ja TPS:n perjantain ottelu sai dramaattisen lopun. TPS johti ottelua pitkään 0-1, kunnes kolme minuuttia ennen loppua Pelicans onnistui vihdoin murtamaan TPS-vahti Rasmus Tirrosen nollan. Aleksander Shtshemerovin ruuhkan takaa lähettämä viivaveto painui TPS-maaliin ja räjäytti Lahden hallin huutomyrskyyn.

Maalin edessä maskia tekemässä olleen Juhamatti Aaltosen valtasi kaikesta päätellen niin syvä ilon tunne, että hän päätti jakaa sitä myös TPS-puolustaja Aleksi Anttalaiselle, joka sai Aaltoselta halauksen. Pitkään maalin edessä Aaltosen kanssa kamppaillut Anttalainen ei varsinaisesti arvostanut elettä, vaan vastasi poikittaisella mailalla.

Pelicans meni johtoon Hannes Björnisen maalilla ajassa 59:01, mutta kolme pistettä jäi saamatta, kun Ilari Filppula tasoitti 17 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua lukemiksi 2-2 TPS:n pelatessa ilman maalivahtia. Jatkoajalla Pelicansin voittomaalin viimeisteli Jesse Mankinen.

Juhamatti Aaltonen halaa TPS-pakkia:

Katso myös: Liigassa jälleen ulosajo – Martin Berger taklasi kiekottoman Kristian Tanuksen aivan pystyyn


Pelaajat:
Joukkueet: ,