Video: Juha Metsola lähti seikkailulle KHL:ssä – selvisi ilman takaiskua kuin ihmeen kaupalla

Juha Metsola Salavat Julaev Ufa / Pallomeri.net

Salavat Julaev Ufan maalivahti Juha Metsola pisti show’n pystyyn ottelussa Sotshia vastaan ja seikkaili oikein olan takaa.

Salavat Julaev Ufa haki 3-0-vierasvoiton Sotshista tiistain KHL-kierroksella, mikä tarkoitti samalla myös sitä, että Ufan maalivahti Juha Metsola pokkasi tililleen nollapelin.

Ottelun avauserän lopulla nähtiin kuitenkin tilanne, jossa nolla olisi voinut aivan hyvin särkyä, sillä Metsola pisti niin sanotusti seikkailuvaihteen silmään ja leikki tulella.

Mainos alkaa:

Hän lähti Ufan alueelle toimitettua kiekkoa vastaan aikeenaan lyödä se ulos omalta alueelta, mutta hän tulikin tuikanneeksi sen suoraan vastustajan lapaan.

Metsola sattui hyväksi onnekseen olemaan kuitenkin suoraan laukaisulinjalla ja peitti ensimmäisen Sotshin yrityksen. Toisen suhteen tulikin kiire, mutta jollain ilveellä Metsola onnistui sätkimään kiekon tielle, vaikka hän oli todella kaukana maalistaan.

Seikkailuretki päättyi kuitenkin onnellisesti ja maali varjeltui, mutta Ufa-valmennuksen ja kannattajien sykkeet kävivät taatusti pilvissä sen aikana.

Juha Metsola pisti seikkailuvaihteen silmään ja selvisi jollain ilveellä kuivin jaloin:

Katso myös: Video: Dynamo-tähti Vadim Shipachyov rottaili KHL:ssä – ruma isku vastustajan säkeille


Pelaajat:
Joukkueet: