Video: Dortmund joutui tuoppisateeseen juhliessaan maalia – Jude Bellingham kumosi yhden kurkkuunsa

Jude Bellingham Borussia Dortmund / Pallomeri.net

Dortmundin Jude Bellingham joutui joukkuetovereidensa kanssa tuoppisateeseen ja päätti napata yhden kiinni sekä vetäistä sen huiviin.

Bayer Leverkusen ja Borussia Dortmund iskivät yhteen lauantain Bundesliiga-kierroksella ja pistivät pystyyn huikean jalkapallonäytelmän, joka päättyi Dortmundin 4-3-vierasvoittoon.

Ottelun ratkaisu syntyi 77. minuutilla, kun Dortmundin tulikuuma maalipyssy Erling Braut Haaland kajautti pallon pilkulta pussiin. Dortmundin pelaajat menivät juhlimaan maalia katsomon eteen eikä tämä hirveästi miellyttänyt Leverkusenin kannattajia.

Mainos alkaa:

Dortmundin pelaajat joutuivatkin kunnon tuoppisateeseen, mutta tämä ei keltapaitojen ilomieltä himmentänyt. Vasta 18-vuotias Jude Bellingham keksi lennosta vastaiskun. Hän nappasi yhden kentälle lentävistä tuopeista kiinni ja kumosi sen samalla liikkeellä kurkkuunsa.

Maku ei kuitenkaan miellyttänyt, sillä Bellingham sylkäisi oluen välittömästi suustaan pois. Bellingham julkaisi tapauksesta kuvasarjan ja paljasti saatetekstissä, että kyse oli hänen elämänsä ensimmäisestä oluesta eikä hän tunnustautunut juoman ystäväksi. Itse tuopinpoiminta tallentui katsojan kuvaamalle videolle.

Dortmundin Jude Bellingham nappaa Leverkusen-kannattajan heittämän tuopin ja kumoaa sen kurkkuunsa:

Bellingham julkaisi tapauksesta Twitter-tilillään mainion kuvasarjan:

Katso myös: Video: J1-liigassa nähtiin mieletön vapari – Sagan Tosun pelaaja tykitti aivan hervottoman pommin


Pelaajat:
Joukkueet: