Käsittämätön tuomio – Englannin Jude Bellingham sai ehdollisen pelikiellon rivosta eleestään

Englannin Jude Bellingham Englanti

Jalkapallon EM-kisoissa langetettiin uskomaton tuomio, kun Jude Bellingham sai ehdollisen pelikiellon rivosta eleestään.

UEFA:n kurinpitoelin on tehnyt ratkaisunsa Englannin Jude Bellinghamia koskevassa tapauksessa. Bellinghamin tasoitusmaali ottelun 95. minuutilla pelasti Englannin täydeltä katastrofilta neljännesvälierässä Slovakiaa vastaan, mutta Bellingham juhli tasoitusmaaliaan kyseenalaisella tavalla.

Bellingham tuuletti ensin maaliaan villisti, jonka jälkeen hän näytti kyseenalaisen merkin. Bellingham käytti kättä suullaan, minkä jälkeen viittoili omaa haaroväliään. Nämä eleet hän suuntasi mediatietojen mukaan Slovakian vaihtopenkin suuntaan.

Mainos alkaa:

UEFA:n ratkaisu oli aivan käsittämätön.

– Englannin Jude Bellinghamille tuomitaan 30 000 euron sakko ja hänelle myös langetetaan yhden ottelun pelikielto UEFA:n alaisissa kilpailussa käyttäytymissääntöjen rikkomisesta. Kyseinen pelikielto ei kuitenkaan astu välittömästi voimaan, vaan pelikielto on ehdonalainen seuraavan vuoden ajan tämän päätöksen langettamispäivästä lähtien, UEFA:n kurinpitopäätöksessä todetaan.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Bellinghamin pelikielto astuu voimaan vasta, jos hän rikkoo samaa sääntöä seuraavan vuoden aikana. Näin ollen Bellingham saa pelata Englannin puolivälieräottelussa Sveitsiä vastaan lauantaina.

Jude Bellingham sai ehdollisen pelikiellon tästä eleestä:

Katso myös: Lionel Messi lähti hakemaan röyhkeää ratkaisua rankkarikisassa – tuloksena epäonnistuminen


Pelaajat:
Joukkueet: