Judd Trump teki huikean tempun ranking-turnauksessa – pussitti kaikki väripallot lähes samoilta jalansijoilta

Judd Trump

Kiinan Wuhanissa pelatussa World Snooker Tourin rankingturnauksessa nähtiin jotain huikeaa, kun Judd Trump onnistui upeassa tempussa.

Lauantaina Kiinan Wuhanissa pelatussa World Snooker Tourin rankingturnauksen välierässä päästiin todistamaan mieletöntä suorittamista, kun Judd Trump viimeisteli ottelun kuudennen erän huimalla näytöksellä. Trump näet päätti viihdyttää yleisöä pussittamalla väripallot pysymällä lähes paikoillaan.

Trump ryhtyi temppuun, kun hän oli jo voittanut erän, mutta silti tempaus on hyvin harvinainen.

- Tiedän, että muutamat pelaajat ovat yrittäneet harjoituksissa pussittaa väripallot liikuttamatta jalkojaan. Se on kuitenkin eri asia tehdä turnauksessa. Se oli mukavaa näyttää, mitä osaan. Yleisökin nauttii tällaisesta. Aina kun minulla on mahdollisuus tehdä vaikea lyönti, teen sen täällä, Trump totesi ottelun jälkeen WST:n verkkosivustolle antamassaan haastattelussa.

Jotta eri puolilla pöytää sijaitsevat väripallot pystyy lyömään samasta paikasta, vaatii temppu todella taidokasta valkoisen pallon lyöntiä siten, että se palaa aina lyötäväksi sille puolelle pöytää, jossa pelaaja on.

Trump kaatoi vastustajansa Wu Yizen selvästi erin 6–1.

Judd Trump pussitti kaikki väripallot liikkumatta juuri lainkaan:

Katso myös: Dillon Danis nolasi itsensä täysin – yritti koiruuksia Logan Paulia vastaan, mutta epäonnistui kaikessa


Pelaajat: