Hurja loppuhässäkkä sai huvittavia piirteitä – Canuksin J.T. Miller lanasi blokkauskiimassa oman maalivahtinsakin

J.T. Miller vancouver canucks

Vancouver Canucksin J.T. Miller oli ottelun lopussa niin keskittynyt vetojen blokkaamiseen, että lanasi oman maalivahtinsakin.

Vancouver Canucks voitti Nashville Predatorsin vieraskentällä maalein 1-0 ja jatkoi matkaansa NHL:n playoffien toiselle kierrokselle voitoin 4-2. Kuten lukemistakin voi päätellä, oli ottelu erittäin tiukka ja tasainen.

Ratkaisu venyi aivan viimeiselle mahdolliselle hetkelle, sillä Predators myllytti aivan armottomasti Canucksin päädyssä. Canucksin tähtihyökkääjä J.T. Miller oli selvästi päättänyt, ettei kiekko ainakaan hänen vahtivuorollaan omiin livahtaisi.

Mainos alkaa:

Millerillä oli niin hirveä hinku blokata vetoja, ettei häntä kiinnostanut mikään muu. Ei edes se, jäisikö joku hänen jalkoihinsa saati että kuka sinne jäisi. Miller näet lanasi maalivahti Arturs Silovsinkin sukeltaessaan peittämään maalin etukulmaa. Vaikka tilanne sai koomisiakin piirteitä, niin ainakin kiekko pysyi poissa maalista ja Canucks sai juhlia jatkopaikkaa.

Vancouver Canucks selvittää hurjan loppuhässäkän takaiskuitta:

J.T. Miller halusi blokata vetoja niin kovalla innolla, että oma maalivahtikin jäi jalkoihin:

Katso myös: Canucksin J.T. Miller kevensi tunnelmaa aamujäillä – veti treenit läpi joukkuetoverin pinkissä kauluspaidassa


Pelaajat:
Joukkueet: