KooKoo vahvisti odotetun uutisen – Jouko Myrrä on joukkueen uusi päävalmentaja

Jouko Myrrä KooKoo

KooKoo vahvisti pitkään velloneet huhut todeksi ja tiedotti maanantaina, että Jouko Myrrä on edustusjoukkueen uusi luotsi.

Maanantaina selvisi se, että pitkään kiertäneet huhut olivat totta, kun KooKoo tiedotti Jouko Myrrän olevan seuran edustusjoukkueen uusi päävalmentaja. Myrrän sopimus on 2+1-vuotinen.

– Haluamme KooKoon olevan aktiivinen, aloitteellinen, vahvasti kamppaileva ja uhrautuvasti puolustava joukkue, jonka arki tukee vahvasti tätä tavoitetta. Jouko Myrrä sopii erinomaisesti päävalmentajaksi toteuttamaan tätä tavoitetta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuran tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Myrrä tunnetusti kuului Ilveksen valmennustiimiin vuosina 2016–2023. Päävalmentajana hän toimi syyskuusta 2019 lokakuuhun 2022 asti. Myrrä sai kohutusti potkut kesken kauden, vaikka Ilves oli sarjan kärjessä. Ilves heitti Myrrän tylysti syrjään palkatakseen Antti Pennasen päävalmentajakseen.

– Olen ollut nyt puolitoista vuotta pois jääkiekkojoukkueen arjesta ja hallivalmentamisesta, joten palo hallille ja auttamaan pelaajia on todella kova, Myrrä kommentoi tiedotteessa.

Kouvola ei ole Myrrälle ennestään täysin vieras paikka, sillä hän pelasi KooKoossa I-divisioonaa kaudella 1991–1992. KooKoon uuteen valmennustiimiin liittyvät Myrrän lisäksi valmentajat Tuukka Poikonen, Manu Lähteenmäki, Matti Ranta, sekä maalivahtivalmentaja Jarkko Rissanen. Poikosen, Lähteenmäen ja Rissasen sopimukset ovat Myrrän pestin tavoin 2+1-vuotisia. Rannan sopimus kattaa ensi kauden.

Tsekkaa myös: Sanni Ahola torjui Naisleijonat pronssille – teki täysin älyttömän pelastuksen jatkoajalla ja loisti rankkarikisassa


Pelaajat:
Joukkueet: