Vuoden odotetuin nyrkkeilyottelu Joshua-Parker ilmaiseksi Viasatilta!

Anthony Joshua Joshua-Parker ilmaiseksi - pallomeri.net

Joshua-Parker ilmaiseksi – kyllä, se on totta!

Maaliskuun loppu tuo melkoista herkkua, kun Viasat tarjoilee Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin välisen ottelun ilman totuttuja PPV– tai kuukausimaksuja!

Cardiffin Principality Stadiumilla iskettävä, peräti neljän mestaruusvyön ottelu näkyy Viafree-palvelussa, Viasat Urheilu -kanavalla sekä Viaplayssa.

Mainos alkaa

Odotetussa raskaan sarjan mestaruusottelussa Anthony Joshua puolustaa WBA, IBO ja IBF -nyrkkeilyliittojen mestaruustitteleitä ja Parker WBO-liiton mestaruutta.

1989 syntynyt brittitähti Joshua on voittanut kaikki uransa 20 ottelua tyrmäyksellä. 26-vuotiaalla uusiseelantilaisella Parkerilla on puolestaan hallussaan 24 voittoa eikä yhtään häviötä. Joshua tulee kuitenkin olemaan Parkerin uran toistaiseksi kovin vastustaja, joten kaikesta uhosta huolimatta voitto ei tule kummallekaan nyrkkeilijöistä irtoamaan helpolla.

Otteluilta alkaa la 31.3. klo 20:00 ilmaisessa Viafree-palvelussa. Ottelu on tilaajille katsottavissa myös Viaplay-palvelussa ja Viasat Urheilu -kanavalla. Ottelun selostaa asiantuntijakaksikko Antti Mäkinen ja Jani Rajalin.

Lähde: Viasatin tiedote