Video: Jose Mourinholta koomista vouhottamista – täysi tunneskaala läpi sekunneissa

Jose Mourinholta tunneskaala - pallomeri.net

Tottenham-valmentaja Jose Mourinholta on vuosien saatossa totuttu näkemään jos jonkinmoisia reaktioita, jotka yltyvät välillä varsin koomisiksikin.

Todellista komiikkaa portugalilaisluotsilta nähtiinkin sunnuntain Valiolioliiga-kierroksella, kun hän ehti muutaman sekunnin aikana käymään pintapuolisesti läpi tunneskaalan äärilaidasta toiseen.

Ensin tuli ilo, kun Hugo Lloris oli torjunut Manchester Cityn Ilkay Gundoganin pilkun.

Mainos alkaa

Tätä seurasi seesteinen normaalitilan vaihe, kun Mourinho istui takaisin omalle penkilleen. Tässä kohtaa Mourinhon apuvalmentaja tuli kuitenkin mitä ilmeisimmin todenneeksi Mourinholle, että aiemmin tapahtuneesta Raheem Sterlingin filmauksesta olisi pitänyt antaa keltainen kortti, joka olisi ollut miehelle illan toinen ja sen myötä hän olisi lentänyt pihalle.

Ja niin ilo – sekä myös seesteisyys – oli poissa.

Mourinho pompahti äkisti penkistään ja syöksyi julistamaan mielipidettään sivurajan tuntumassa seisseelle neljännelle erotuomarille, minkä jälkeen portugalilainen antoi myös ottelun päätuomarin kuulla kunniansa.

Tottenham kaatoi Manchester Cityn lopulta lukemin 2-0.

Jose Mourinhon tunneskaala:

(Äänet kannattaa laittaa päälle – kommentointi on sen verran pätevää.)

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Lue myös: Kongolaishyökkääjän Barcelona-siirto peruuntui takarajalla – oli jo matkalla Espanjaan, kuuli uutiset välilaskun aikana


Pelaajat: