Kuvat: Jose Mourinho treenautti pienryhmää puistossa – jäi kiinni ja sai varoituksen

Jose Mourinho sky sports

Tottenham-manageri Jose Mourinho jäi rysän päältä kiinni, kun hän rikkoi koronarajoitteita ja treenautti pelaajia puistossa.

Tottenhamin manageri Jose Mourinho sai kuraa niskaansa, kun hänet ja kolme seuran edustusjoukkueen pelaajaa kuvattiin Pohjois-Lontoossa sijaitsevasssa puistossa, kun Mourinho oli vetämässä pelaajille pienryhmäharjoitusta.

Pelaajista mukana olivat mediatietojen mukaan Davinson SanchezRyan Sessegnon ja Serge Aurier. Tiettävästi mukana oli myös Tanguy Ndombele, joka teki hommia yhdessä Mourinhon kanssa.

Mainos alkaa

Tämä rikkoo Britannian hallituksen linjausta, jonka mukaan kaikkien ulkona liikkuvien on pidettävä kahden metrin turvaväli toisiinsa, eivätkä yli kahden henkilön kokoontumiset ole sallittuja.

Tottenhamin edustajan mukaan pelaajat kunnioittivat harjoitellessaan turvavälisääntöä, mutta brittilehti Daily Mail paljastaa seuran suhtautuneen treeneistä levinneisiin kuviin todellisuudessa huomattavasti vakavammin. Lehden mukaan Mourinholle annettiin varoitus ajattelemattomasta toiminnasta koronakriisin keskellä.

Jose Mourinho jäi kiinni koronarajoitteiden rikkomisesta:

Tsekkaa myös: Video: Huippunyrkkeilijä jakoi ääliömäistä salaliittoteoriaa – syyttää 5G-torneja koronan levittämisestä


Pelaajat:
Joukkueet: