Video: Toimittaja esitti Jose Mourinholle liikuttavan kysymyksen – mestariluotsilta upea vastaus

Jose Mourinho

Tottenhamin päävalmentaja Jose Mourinho sai normaalista poikkeavan kysymyksen torstaina pelattavan Shkendija-ottelun alla.

Spurs on matkustanut Makedoniaan, jossa joukkue pelaa torstaina Eurooppa-liigan karsinnoissa Shkendijaa vastaan. Ottelun alla pidettiin lehdistötilaisuus, joka sai viimeisen kysymyksen aikana liikuttavan käänteen.

Jose Mourinho oli jo lähtemässä pois lehdistötilaisuudesta, kun portugalilainen sai kuulla, että yhdellä paikallisella toimittajalla olisi yksi kysymys jäljellä. Tuskin Mourinho osasi kuvitellakaan, millainen tarina olisi tiedossa.

– Minun on kysyttävä sinulta jotain isäni puolesta. Ensinnäkin, terveiset häneltä, mutta hän on nyt jo taivaassa, toimittaja käynnisteli puheenvuoroaan.

– Kun isäni oli todella sairas, hän kertoi minulle, että jos minulla on koskaan mahdollisuus nähdä sinut, minun pitäisi kysyä sinua valokuvaan kanssani. Hän sanoi minulle aina, että minun pitäisi olla kuin sinä. Hän kasvatti minut niin, että olisin kuin sinä, toimittaja jatkoi kysymyksen alustamista.

Tämän jälkeen makedonialaistoimittaja esitti kysymyksen, että onnistuisiko valokuva, mikäli ottelun lopputulos on suotuisa Mourinhon ryhmälle. Samalla toimittaja kertoi kehystävänsä mahdollisen valokuvan ja laittavansa sen isänsä ikuiseen lepopaikkaan.

Kysymys sai Mourinhon ymmärrettävästi hiljaiseksi, koska olihan kyseessä liikuttava tarina. Valmentajan vastaus kysymykseen oli suorastaan ihana.

– Kiitos todella paljon. Kuvalla ei ole mitään tekemistä tuloksen kanssa. Kuva on selvä homma, voimme ottaa sen. Jos voit tavata meidät ennen peliä tai hotellilla, niin se on ehkä helpompaa. Jos se otetaan pelin jälkeen, sitten se otetaan pelin jälkeen. Sillä ei ole mitään merkitystä, miten peli päättyy, Mourinho sanoi.

– Ilo on minun puolellani, että voin olla kuvassa sinun kanssasi. Tämä on kunnianosoitus minulta isällesi, arvostan sitä, että hänellä oli niin vahva tunne minusta. En ansaitse tällaista, mutta kiitän häntä, Spurs-luotsi totesi.

Jose Mourinho antoi upean vastauksen toimittajan koskettavaan kysymykseen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: