Uruguayn Jose Gimenez ärsytti Kolumbian Davinson Sanchezia – kivulias kuitti tärähti seuraavassa tilanteessa

Jose Gimenez Uruguay & Davinson Sanchez Kolumbia

Uruguayn Jose Gimenez ärsytti Kolumbian Davinson Sanchezia ja sai tuntea tämän vastineen varsin kivuliaasti nahoissaan.

Kolumbia voitti Uruguayn Copa American välierässä maalein 1-0 ja matkaa finaaliin Argentiinan seuraksi. Itse ottelun lisäksi Kolumbia vei voittoja myös peleistä pelin sisällä.

Yksi tällainen tilanne nähtiin, kun Uruguayn toppari Jose Gimenezillä välähti ennen Kolumbian kulmapotkua. Hän päätti käpelöidä Kolumbian Davinson Sanchezin päätä saadakseen tämän ärsyyntymään. Tv-kuvien perusteella Sanchez ei näyttänyt aluksi reagoivan mitenkään, mutta hetkeä myöhemmin Gimenez, joka myös puolusti Sanchezia kulmapotkun aikana, löysi itsensä tantereesta pitelemästä vatsaansa.

Mainos alkaa:

Hidastuskuva lopulta paljasti, ettei Sanchez katsonut Gimenezin törttöilyä läpi sormien, vaan kulmapotkuväännön ollessa täydessä käynnissä tempaisi Sanchez vaivihkaa Gimeneziä nyrkillä vatsaan. Iskussa näytti olevan jonkin verran voimaakin takana, mutta Sanchez teki kostonsa sen verran hyvin tuomarin silmiltä jemmattuna, että selvisi tilanteesta ilman sanktioita.

Uruguayn Jose Gimenez päättää ärsyttää Kolumbian Davinson Sanchezia ja saa kivuliaan vastakuitin seuraavassa tilanteessa:

Katso myös: Kaaos Copa Americassa – Uruguayn pelaajat tappelivat Kolumbian fanien kanssa


Joukkueet: ,