Video: Jori Lehterä antoi vahingossa luistimellaan todellisen namupassin

Jori Lehterä Spartak / Pallomeri.net

Moskovan Spartakin Jori Lehterä antoi upean syötön ketjukaverinsa maaliin, mutta teki sen tällä kertaa täysin vahingossa.

Barys Nur-Sultan ei mahtanut mitään Moskovan Spartakille, joka kävi kaivamassa matkaansa 4-1-vierasvoiton lauantain KHL-kierroksella.

Pisteille Spartakin pelaajista pääsi myös Jori Lehterä. Hyvänä pelintekijänä tunnetulle Lehterälle eivät syöttöpinnat ole vieraita, mutta tämänkertainen esityö oli vähän harvinaisempaa sorttia.

Lehterä karkasi hyökkäykseen yhdessä Sergei Shirokovin kanssa ja Shirokov haki poikittaissyötöllä Lehterää, mutta syöttö ei tullut ihan parhaalla tavalla kohdilleen.

Syöttö tuli Lehterän luistimiin ja hän yritti vaistomaisesti kaapaista kiekkoa vielä matkaansa, mutta sai vain pienen osuman. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, sillä taustalta tuli Emil Pettersson, jolle Lehterän “syöttö” avasi avopaikan, eikä Pettersson erehtynyt, vaan naulasi Lehterän epähuomiossa antamasta namupassista taululle illan loppulukemat.

Jori Lehterä antaa vahingossa timanttisen tarjoilun Emil Petterssonin maaliin:

Katso myös: Video: Liigassa kauden ensimmäinen ulosajo pääkontaktista – Sportin Michael Keränen kajautti vastustajaa leukaan


Pelaajat:
Joukkueet: