Video: Syövästä toipunut judoka Jorge Fonseca pieksi kaikki, otti kultaa ja pisti tanssiksi

Video: Syövästä toipunut judoka Jorge Fonseca pieksi kaikki, otti kultaa ja pisti tanssiksi

Portugalilainen judoka Jorge Fonseca kruunasi huikean tarinansa voittamalla MM-kultaa. Fonseca juhli historiallista mitaliaan komealla tanssilla.

Portugalia edustavan judoka Jorge Fonsecan tarina on uskomaton. Neljä vuotta sitten syöpään sairastunut Fonseca on käynyt pitkän tien päästäkseen takaisin kilpailemaan ja palatakseen lajin huipputasolle, jossa hän oli ennen sairastumistaan. Fonsecaa pidettiin erityislahjakkuutena, joka ei kuitenkaan koskaan onnistunut loksauttamaan kaikkia palasia paikoilleen ja voittamaan arvoturnausta.

Tokion MM-kisoissa koettelemukset selättäneen Fonsecan tilille vihdoin kirjattiin tähänastisen uran kruunu, kun hän voitti kaikki kuusi otteluaan ja julistettiin painoluokkansa kultamitalistiksi. Fonsecasta tuli samalla ensimmäinen portugalilainen judon maailmanmestari.

Judon lajietiketti on varsin tiukka, mutta siitä huolimatta Fonseca päästi mestaruuden ratkettua tunteet valloilleen ja juhlisti historiallista voittoaan tanssilla, joka villitsi paikalla olleen yleisön sekä sosiaalisen median käyttäjät, jotka ovat jakaneet ahkerasti tanssista kuvattua videota.

Jorge Fonseca juhlii judon maailmanmestaruutta:

Katso myös: NFL:n Houston Texans otti koko joukkueen voimin ilon irti roskiskoripallosta

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut