Jordi Alba venytti verkkoa La Ligan huippuottelussa – pallo huikealla säärivolleylla tolpan kautta sisään

Jordi Alba Barcelona / Pallomeri.net

Barcelonan ja Atletico Madridin välisessä huippuottelussa nähtiin kerrassaan huikaiseva osuma, kun Jordi Alba ampui säärellään komean volleyn.

La Ligan sunnuntain kierroksen todellinen huippukamppailu pelattiin Camp Noulla, jonka nurmella Barcelona isännöi Atletico Madridia. Kuten suurseurojen kohtaamisessa asiaan kuuluu, nähtiin ottelun tuoksinassa komeita suorituksia, joista ehdottomasti näyttävimmästä vastasi Barcelonan Jordi Alba.

Tämä tapahtui 10. minuutilla, kun Alba latasi Barcelonan tasoitusmaalin. Alba seurasi Barcelonan hyökkäyksen kehittymistä vasemman laidan puolelta ja oli rangaistualueella vapaana, kun pallo lensi häntä kohti.

Alba päätti toimia nopeasti ja olla odottamatta pallon laskeutumista. Alba lähti ampumaan volleyta ja tuloksena olikin upea laukaus, joka painui Atleticon maalin oikean tolpan kautta sisään.

Hämmästyttävintä Alban maalissa oli se, että laukaus oli kaikkea muuta kuin teknisesti puhdas. Alba nimittäin osui palloon enimmäkseen säärellään, mutta siitä huolimatta laukauksen laatu oli erittäin korkeaa luokkaa.

Barcelona voitti ottelun lopulta maalein 4-2.

Jordi Alba ampuu säärellään huikean volleyn tolpan kautta sisään:

Katso myös: Celticin pallopojat juhlivat maalia estoitta – Rangersin veskarille heilutettiin tuplakeskareita


Pelaajat:
Joukkueet: