Barcelonan Jordi Alba esitti hävyttömän filmauksen – tuomari vihelsi rankkarin

Jordi Alba Barcelona La Liga / Pallomeri.net

Barcelonan Jordi Alba filmasi todella härskillä tavalla joukkueellensa rangaistuspotkun sunnuntai-illan ottelussa Eibaria vastaan.

Rangaistusalueen sisälle pallon kanssa juossut Alba menetti tasapainon juuri laukaisuhetkellä, mutta mistään kontaktista ei todellakaan ollut kyse. Kaikkien ihmetykseksi tuomari vei pallon kuitenkin pilkulle ja Barcelona sai loistavan mahdollisuuden tasoitukseen.

Oikeus kävi kuitenkin toteen, sillä Lionel Messi tuhri pilkun ja maali jäi syntymättä. Eibarin johto ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti, sillä Barcelona nousi väkisin rinnalle ja ohi. Loppunumerot kirjattiin Camp Noulla kotijoukkueen hyväksi lukemin 4-2.

Voitto ei kuitenkaan lämmittänyt Barcelonan mieltä, sillä samaan aikaan Real Madrid voitti oman pelinsä Malagassa ja varmisti samalla La Ligan mestaruuden.

Englannin jalkapalloliitto FA ilmoitti viime viikolla, että se ottaa jatkossa kovat keinot käyttöön sukeltamisen kitkemiseksi, kun jatkossa filmaajille voidaan tuomita pelikieltoa jälkikäteen. Ehkä tämä olisi hyvä ratkaisu myös muissa sarjoissa?


Pelaajat:
Joukkueet: