Video: Täysin älytön temppu Ryder Cupissa – Jordan Spieth löi viheriölle lähes mahdottomasta paikasta

Jordan Spieth / Pallomeri.net

Golfin Ryder Cupissa nähtiin aivan mielettömän upea suoritus, kun Jordan Spieth tempaisi pallon viheriölle uskomattomalla tavalla.

Golfin Ryder Cupin avauspäivän nelinpeleissä saatiin todistaa täysin älytöntä taidonnäytettä, kun USA:n joukkueen Jordan Spieth kiskaisi kanin hatustaan jouduttuaan aivan mahdottomalta näyttäneeseen tilanteeseen.

Tämä tapahtui 17. reiällä, kun Spiethin parina pelannut Justin Thomas munasi lyöntinsä par 3 -väylällä lähettäen pallon jyrkkään mäenrinteeseen ja siellä sijainneeseen korkeaan ruohikkoon.

Spieth näytti olevan tyystin toivottoman tehtävän edessä, mutta kun ei vaihtoehtojakaan ollut, niin Spieth joutui pistämään osaamisensa peliin. Tuloksena oli häikäisevä lyönti, joka tippui viheriölle ja avasi Thomasille hyvän paikan par-putille.

Spieth itse meinasi päätyä lyöntinsä jälkeen vieressä kulkevaan Michigan-järveen, sillä hän menetti hieman tasapainoaan ja horjahduksensa jälkeen yrittäessään pysyä pystyssä, lähti Spieth vasten tahtoaan kipittämään kovaa vauhtia rinnettä alas. Hän pystyi pysymään pystyssä ja onnistui pysäyttämään vauhtinsa juuri ennen järveen humpsahtamista.

Karuinta tilanteessa oli se, että Thomas, jonka mokan takia Spieth joutui palomiehen hommiin, mokasi jälleen, kun hän missasi par-putin. Tämä tarkoitti samalla sitä, että Spieth ja Thomas hävisivät ottelun Jon Rahmille ja Sergio Garcialle.

Jordan Spieth kiskaisee aivan älyttömän lähestymislyönnin lähes mahdottomasta paikasta:

Katso myös: Classicin Krister Savonen loukkaantui ikävästi – ottelu jouduttiin keskeyttämään kokonaan