Uskomattoman ovela pelastus – Jordan Spieth löi pallon pahasta paikasta tahallaan klubitalon katolle

Jordan Spieth Texas Open

Golfin Texas Openissa nähtiin varsin luovaa pelaamista, kun Jordan Spieth pelasti itsensä pahasta paikasta hyödyntämällä sääntöjä.

San Antoniossa kilpaillussa Texas Openissa nähtiin varsin luovaa golf-sääntöjen soveltamista, kun Jordan Spieth mokaili ja ajautui kiperään paikkaan. Spieth löi kolmannella kierroksella 18. reiän avauksensa puiden sekaan väylän vasemmalle puolelle.

Spieth yritti selvittää tilanteen korkealla slaissilla, mutta tuloksena oli vain kiusallinen kopsahdus ensimmäiseen oksaan. Pallo ajautui entisestä syrjempään betonisen rakennelman taakse. Sieltä Spieth ei pystynyt suoraan lyömään palloa väylälle, joten hänen oli vetäistävä mietintämyssy päähänsä.

Mainos alkaa:

Kotvan päästä välähti. Spieth tiedusteli kilpailun tuomarilta sääntöjen tulkintaa, mikäli hän löisi pallonsa noin sadan metrin päässä sijainneen klubitalon katolle. Tuomarin mukaan talo oli osa pelialuetta, joten Spieth saisi onnistuessaan vapaan dropin.

Spieth päätti ottaa riskin ja löi wedgellään pallon komeasti klubitalon katolle, josta se vierähti räystäskouruun. Siten Spieth sai hakemansa vapaan dropin ja pystyi seuraavalla lyönnillään lähettämään pallon viheriölle pelastan sen, mitä pelastettavissa oli.

Jordan Spieth lyö pallon tahallaan klubitalon katolle:

Katso myös: Klassikkovideo: Tiger Woodsin legendaarinen lyönti Mastersissa – uskomaton chippi löysi tiensä kuppiin