Uskomaton loppuratkaisu – vastustaja pisti showpainiliikkeellä pöntön sekaisin, mutta Jordan Gill toipui ja tyrmäsi

Jordan Gill saa DDT:n

Englannissa järjestetyssä ammattilaisnyrkkeilyillassa nähtiin hurja loppuratkaisu, kun Jordan Gill toipui DDT:stä ja jysäytti tyrmäyksen.

Englannissa otellussa ammattilaisnyrkkeilyillassa nähtiin Jordan Gilliltä aivan mieletöntä taistelutahtoa, kun hän nousi melkoisesta ahdingosta voittajaksi.

Ottelun aikana Gillin molemmat tärykalvot puhkesivat, mikä hankaloitti tasapainon ylläpitämistä. Sen lisäksi hänet lyötiin kertaalleen lattiaan ja kun sekään ei riittänyt, niin vastustaja Karim Guerfi sortui todella rumaan temppuun.

Hän veti takataskustaan showpainikehästä tutun DDT-liikkeen, jossa hän otti Gillin pään tukevasti kainaloonsa, kaatui ja löi tämän pään täysillä kanveesiin. Gill oli aivan hämärän rajamailla, mutta onnistui jotenkin palaamaan tolkkuihinsa ja hetkeä myöhemmin maksoi potut pottuina, mutta laillisesti.

Gill latasi todella terävän iskun, joka tiputti Guerfin sen verran näyttävästi lattiaan, ettei kehätuomari vaivautunut edes laskemaan lukua, vaan julisti tyrmäysvoiton tapahtuneeksi.

Karim Guerfi vetää showpainiliike DDT:n, mutta Jordan Gill toipuu ja vetää Guerfilta tajun pois:

Katso myös: Voittotuuletus karkasi koomisesti käsistä NCAA:ssa – Framingham Staten pelaaja pisti pleksin murusiksi