Jordan Binnington pimahti älyttömällä tavalla – Marc-Andre Fleurykin yritti tulla vetämään pataan

Jordan Binnington - Pallomeri.net

St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington kilahti keskiviikon NHL-kierroksella totaalisesti ottelussa Minnesota Wildia vastaan.

Matsi oli toisessa erässä, kun Ryan Hartman iski Minnesotan 5-4-johtoon ylivoimalla huipentaen vierasjoukkueen 1-3-tilanteesta alkaneen kirin.

Tehtyään maalin Hartman luisteli maalinedustalta ja Jordan Binnington periaatteessa liukui häntä päin niin, että miehet osuivat hieman toisiinsa. Hartman juhli syntynyttä osumaa, eikä osannut lainkaan odottaa, mitä seuraavaksi tapahtui: Binnington nimittäin syöksyi yhtäkkiä kimppuun ja tirvaisi Wild-hyökkääjää kilvellä päähän.

Toisessa päässä maalia vartioinut Marc-Andre Fleury ei tätä hyvällä katsonut vaan hän pudotti hanskansa ja oli tulossa haastamaan virkaveljeään pystypainiin, mutta linjatuomarit pitivät kaksikon erossa toisistaan.

Binnington lensi sekoilun seurauksena suihkun puolelle eikä olisi mikään ihme, jos miehelle tuomittaisiin myös pelikieltoa päälle.

Minnesota poistui paikalta lopulta 8-5-vierasvoitto takataskussaan.

Binnington on päässyt jo aiemminkin tällä kaudella otsikoihin erikoisten tempaustensa johdosta, muun muassa taklaustaitojensa – tai lähinnä niiden puutteen – vuoksi, sekä myös viritettyään kyseenalaisen “pyykkinarun” Pittsburgh Penguinsin Jason Zuckerille.

Jordan Binnington kilahti ja aiheutti melkoisen hässäkän:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,