Kanadan veskari Jordan Binnington hukkasi kiekon pahasti maskin taakse – Sveitsin pakki sai maalata lähes tyhjiin

Jordan Binnington Kanada

Harvoin on kukaan maalivahti jäänyt niin kovan maskin taakse kuin Kanadan Jordan Binnington ottelussa Sveitsiä vastaan.

Sveitsin ja Kanadan välisessä MM-kisojen A-lohkon sunnuntain iltapelissä on nähty jos jonkinlaista tapahtumaa ja kenties erikoisen hetki nähtiin toisessa erässä, kun Sveitsi teki 2-1-maalin.

Vaikka MM-tasolla nähdäänkin kovan luokan maskipelaamista, niin maalivahdit harvemmin aivan täysin kuitenkaan kiekkoa hukkaavat. Ja jos niin käy, eivät maalivahdit montaa sekunnin murto-osaa ehdi yleensä hukassa olemaan. Tällä kertaa todellisuus oli toinen Kanadan Jordan Binningtonille.

Mainos alkaa:

Hän näki kiekon, kun sitä lähdettiin kuljettamaan kohti siniviivaa. Sitten edessä oli viisi miestä, joista kaksi oli omia, kolme vieraita ja seuraavaksi Binnington kuulikin Sveitsin fanien riehaantumisen.

Binnginton ei nähnyt lainkaan sitä, että kiekko syötettiin viivaan Romain Loeffelille saa sitä, että Loeffel tykitti kiekon maalia kohti. Loeffelin veto upposi käytännössä tyhjään maaliin ohi täysin hukassa olleen Binningtonin.

Peli lähti tämän jälkeen kuitenkin kääntymään Sveitsin Kevin Fialan ulosajon myötä. Ottelu oli toisen erän lopussa tilanteessa 3-2 Kanadalle.

Kiekko päätyy todella helpon näköisesti Kanadan reppuun, kun Jordan Binnington hukkaa kiekon totaalisesti:

Katso myös: Sveitsin Kevin Fiala lensi suihkuun – jysäytti polvitaklauksen Kanadan tähtipelaajaan


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,